Drukkerij Daily Drukwerk
Meer dan een online drukkerij.

 

Hieronder vindt u informatie over Daily Drukwerk zoals de betalingsmethodes, aanlevermethoden enz. U bent op zoek naar een vertrouwde drukkerij, waar u de service en kwaliteit krijgt die u gewend bent, maar dan voor ontzettend scherpe prijzen! Door de hoge volumes die gebundeld worden kan Daily Drukwerk u dit leveren. Al het drukwerk wordt ook nog razendsnel en gratis geleverd op een door u gewenst adres binnen Nederland.

Nadat u de eerste bestelling ontvangen heeft, willen wij graag dat u niet langer twijfelt bij wie de volgende bestelling geplaatst wordt.
Daily Drukwerk biedt de service en kwaliteit, zodat klanten terug blijven komen. Onze klantenservice staat altijd open voor uw vragen en/of opmerkingen.


Mocht er ondanks alle persoonlijke zorg, onverhoopt toch iets mis gaan? Het probleem wordt adequaat en direct opgelost. Onze eerste zorg is dat onze klanten het bestelde drukwerk correct en op tijd ontvangen, om vervolgens te kijken waar het probleem zich heeft voor kunnen doen.


Eigen productie


Het productie proces wordt voor een deel volledig in eigen beheer gedaan, zowel het drukken, printen en de afwerking kunnen wij op onze eigen locatie. Tevens werken wij samen met een aantal grote drukkerijen.


Adres
Mercuriusweg 11
9482 WK  Tynaarlo
Nederland

E-mail adressen
Algemeen: info@dailydrukwerk.nl
Aanleveren: bestanden@dailydrukwerk.nl

Telefoonnummer
+31 (0)592 544 541
werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur

KVK-nummer: 04054449
BTW-nummer: 806092774.B01

Bankrelatie

Bankrekeningnr: 81.61.218
Bank:

ING Bank

IBAN nr:

NL32INGB0008161218

BIC code:

INGBNL2A